Här är fyra sätt på hur ditt företag och dina anställda kan engagera sig i vårt arbete:

DIREKT GÅVOGIVANDE

CHEF   •   ANSTÄLLDA

Du kan ge företagsgåvor i form av verktyg och resurser som pengar, fysiska varor och/eller kompetens. Alternativt uppmuntra dina anställda att bli månadsgivare genom lönegåvor – varje anställd bestämmer själv hur mycket den vill ge och summan dras direkt från den anställdes lön varje månad. Lönegåvor är ett enkelt sätt för hela företaget att samlas kring en gemensam sak.

INSAMLINGSEVENT

KUNDER   •   ANSTÄLLDA

Förändra världen samtidigt som du stärker ditt företags varumärke. Engagera dina kunder och anställda genom att anordna egna insamlingar för välgörenhet i samband med olika events som löptävlingar och företagsfester. Ett utmärkt sätt att uppmärksamma ditt företagets engagemang för lokala och globala utmaningar, samtidigt som ni skapar medvetenhet kring ert varumärke.

UPPMÄRKSAMMA VÅRT ARBETE

ALLMÄNHETEN   •   KUNDER • ANSTÄLLDA

Du kan uppmärksamma vårt arbete genom företagets blogg, Facebook, Twitter, och andra kanaler och uppmana exempelvis dina kunder och partners att stödja vårt arbete för alla barns självklara rättigheter till goda uppväxtvillkor och en trygg framtid.

KOMMERSIELLT PARTNERSKAP

PRODUKTFÖRSÄLJNING   •   TJÄNSTER

Ditt företag kan stödja vårt arbete genom ett kommersiellt partnerskap. Det handlar om försäljning av produkter och tjänster och innebär att när en kund köper en tjänst/produkt av ditt företag, så skänker ditt företag en viss procent av försäljningspriset till stöd för vårt arbete.

Intresserad av att involvera ditt företag?

Skicka din intresseanmälan via formuläret nedan för att bli företagspartner – vi ser fram emot att diskutera potentiella partnerskapsmöjligheter med dig!

Tack för ditt intresse för att stödja Globala Pedagogers arbete! Har du frågor? Mejla oss gärna på info@globalapedagoger.se.