Olika sätt att engagera dig

– allt engagemang bidrar till att göra skillnad!

Olika sätt att engagera dig

– allt engagemang bidrar till att göra skillnad!

BLI MÅNADSGIVARE

Ditt månadsgivande hjälper att oss kunna ge fler utsatta människor och samhällen hjälp till självhjälp – månadsgivande är det mest effektiva sättet att göra en bestående skillnad. Du kan när som helst justera eller avbryta ditt månadsgivande.

STÖD OSS VARJE MÅNAD

STARTA DIN EGEN INSAMLING

Istället för exempelvis födelsedagspresenter, starta en insamling för välgörenhet som är kopplad till din födelsedag och uppmana familj och vänner att donera till insamlingen – ha roligt samtidigt som du bidrar till att göra skillnad.

STARTA INSAMLING

GE ETT ENGÅNGSBELOPP

För dig som vill ge en engångssumma istället för att bli månadsgivare – alla gåvor bidrar till vårt förändringsarbete! Med t.ex. 600 kronor så kan du bidra till att ett barn kan gå i skolan i ett helt år, i kostnaden ingår mat, skolavgift och läromedel.

GE ETT ENGÅNGSBELOPP

Gå med i styrelsen

Ansök gärna om att gå med i Globala Pedagogers styrelse – vi är alltid intresserade av Goda krafter som kan berika vår organisation.

Gå med i styrelsen

Bli företagspartner

Att bli företagspartner är ett bra tillfälle att visa ditt företags ansvar i samhället, samtidigt som du skapar medvetenhet kring ditt varumärke.

Bli företagspartner

Bli volontär

Gör det du är bra på, eller skaffa dig nya kunskaper och erfarenheter, samtidigt som du gör skillnad i samhället. Träffa nya vänner, och ha roligt.

Bli volontär

Fler sätt att engagera dig i vårt arbete

Gå med i vår volontärgrupp på Facebook – där kan du kommunicera med vårt team och andra volontärer samt hjälpa till att sprida ordet om vårt arbete. Där får du också uppdateringar och en titt bakom kulisserna kring vårt arbete i Sverige och utomlands. Besök vår Facebookgrupp.

– Du kan också hjälpa till att sprida ordet om vårt arbete. Det kan du göra genom att få vänner och andra att hjälpa till genom att uppmärksamma vårt arbete via din blogg, Facebook och andra former av social medier.